News

Nova campanya de recollida i enviament de material humanitari

Estimada família,
L’Associació SOS REFUGIADOS IBIZA ens ha fet arribar informació sobre una nova campanya de recollida i enviament de material humanitari a Grècia per intentar cobrir les necessitats més bàsiques de milers de persones que segueixen fugint de la guerra a Síria, sent una bona part d’elles menors d’edat.

Aquesta campanya es fa a tota l’illa d’Eivissa, s’inicià a principis d’octubre i durarà tot el mes.
La comunitat educativa de l’IES Sant Agustí ja va participar a anteriors campanyes realitzades per Ibiza Conciencia i SOS REFUGIADOS IBIZA i us volem convidar a tornar a fer-ho en aquesta nova edició. Ho consideram positiu pel que suposa d’ajudar a pal·liar les dificultats de les famílies refugiades i, a més a més, pensam que és una oportunitat per sensibilitzar l’alumnat sobre aquest greu problema. Com diuen des de l’Associació promotora, actuant junts, un món millor és possible.

A continuació, us adjuntam el llistat de productes que podeu aportar; des de l’organització ens demanen que siguin aquests i no altres:

  • Alimentació (no caducada): paquets de ciurons, mongetes, tonyina, sardines, tomàtec fregit, olives, formatge, oli, fruits secs, llet, galetes, dolços, sucre, mel, cafè, cacau en pols, te, llet condensada.
  • Material sanitari: llet de fòrmula per a bebés, bolquers i tovalloles per a bebés, compreses femenines.
  • Roba: sabates, roba d’home, roba de nens i nenes, roba d’abric per dones

Al centre ens encarregarem de recollir tot el material que duguin les vostres filles i fills i us informarem del resultat de la campanya tant al nostre centre com al conjunt de l’illa.

Per a qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb les professores Rosa Sanchis (rsanchis@iessantagusti.es) o Marián Suárez (msuarez@iessantagusti.es).
Moltes gràcies.

Sant Agustí, 16 d’octubre de 2019

El Director,

Vicent Cardona