News

Informació final de trimestre

Benvolgudes famílies,
Aquest comunicat és per informar-los del calendari del final de trimestre i també dels butlletins de notes que rebran el dia 21 de desembre:

  • Fins al dimarts 19 de desembre inclòs, les activitats lectives es desenvoluparan amb normalitat.
  • Dimecres 20 de desembre: L’horari serà l’habitual, però a partir de les 11h l’alumnat de 1r i 2n d’ESO anirà al cine Regio a veure una pel·lícula i l’alumnat de la resta de nivells farà activitats diverses que han preparat els departaments.
  • Dijous 21 de desembre: de les 8h fins a les 11h els tutors i tutores estaran a disposició de les famílies per comentar les notes. Si ho desitgen, poden posar-se en contacte prèviament amb ells/elles per concertar una hora determinada. De totes maneres, tot el professorat atendrà les famílies fins a les 13h. No hi haurà classe.

Horari del transport escolar (dijous 21) : arribada al centre a les 8h i sortida a les 11 hores.

Pel que fa a les notes, dijous a partir de les 8h els butlletins estaran disponibles al GESTIB i també les podreu recollir de manera presencial segons l’horari establert. Enguany hi ha canvis respecte de l’any passat; en tots els cursos s’entregarà un butlletí amb nota numèrica i, en el cas d’ESO i FPGB, però no de batxillerat, amb una nota qualitativa (Excel·lent, Notable, Bé, Suficient o Insuficient).

D’altra banda, cal tenir en compte que enguany no hi haurà notes sobre cada criteri d’avaluació de cada matèria, com si que ocorria el curs passat. És IMPORTANT que tenguin constància que tant les notes del 1r trimestre com les del 2n trimestre són notes parcials, ja que hi pot haver criteris que estaran avaluats i criteris que no, cosa que pot fer modificar la nota substancialment d’un trimestre a l’altre. Serà només en el butlletí del 3r trimestre que les notes seran definitives.

Atentament,

L’equip directiu