News

Dimarts 4 i dimecres 5 d’abril

Estimades famílies,
Els enviam informació relativa als darrers dos dies de trimestre, que són dimarts 4 i dimecres 5 d’abril.

  1. El dimarts 4 d’abril hi haurà classe fins a les 12h. A partir de les 12h i fins a les 14h, hi haurà entrega de butlletins de notes (en el cas de 2n i 4t d’ESO, 2n de batxillerat i FPB I) i/o atenció a famílies (en el cas de 1r i 3r d’ESO, de 1r de batxillerat i de FPB II). Aquell dia els autobusos de tornada avançaran la seva hora a les 13h; a partir de les 12h les famílies que ho desitgin poden venir a buscar els seus fills o les seves filles.
  2. El dimecres 5 d’abril és el dia del centre; es tracta d’una jornada de portes obertes per a les famílies, d’assistència obligatòria per a l’alumnat, en què es duran a terme activitats diverses i que poden consultar a la pàgina web del centre (https://iessantagusti.es).
  3. Els butlletins de notes també es podran descarregar des del Gestib a partir de les 12h en el cas de 2n i 4t d’ESO, 2n de batxillerat i FPB I. En el cas de 1r i 3r d’ESO i de 1r de batxillerat, les notes es poden consultar, com ja saben, durant tot el curs mitjançant també el Gestib.
  4. També volem recordar-los que reprendrem les classes el dilluns dia 17 d’abril.

Els desitjam que passin una bona Setmana Santa.
Equip directiu