News

Campanya de recollida de material humanitari de “SOS Refugiados Ibiza”

Missatge SOS Refugiados Ibiza:

En aquests temps difícils, de grans proves, de profunds canvis, ens disposem a continuar amb la nostra senzilla tasca de ser una baula en el camí de la solidaritat.

Llancem un nova campanya d’ajuda humanitària per a les persones refugiades, que avui veuen encara més agreujada la seva terrible situació per l’actual pandèmia, que s’està descontrolant en els campaments i els carrers de Grècia. Per aquesta situació de crisi sanitària, aquesta recollida d’aliments serà més reduïda quant a durada i punts de lliurament, evitant contactes innecessaris i respectant les màximes pautes de salut per a aquests casos assenyalades.

Va per davant un aclariment, volem dir que entenem la solidaritat sense classificacions de nacionalitat, de gènere, de races, de religió, etc., som conscients de la precària situació econòmica arran d’aquesta crisi sense precedents, que a Espanya i en tots els racons del món patim, per la qual cosa paral·lelament a l’ajuda dirigida als qui malviuen fugint de la guerra i la misèria extrema en altres latituds, també estem duent a terme accions per a assistir als qui pitjor ho estan passant aquí a les nostres illes.

Ens neguem a participar en l’enfrontament entre necessitats contra necessitats. El que pretenem és ser el llit d’aquesta emocionant solidaritat que transforma societats des de la base, des de l’anonimat, des de la humilitat i compasió dels que treballem per ajudar al nostres iguals.

La campanya acaba el 10 de desembre de 2020

Gràcies de part de tot l’equip d’Eivissa Consciència, SOS Refugiats Eivissa i Formentera i SOS Ioga Eivissa i Menorca.