News

Activat el telèfon d’atenció Psicològica a la Ciutadania

Benvolgut/a Sr./Sra.:

El Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB) i el Govern balear, a través de la Direcció General d’Emergències, han posat en marxa un servei telefònic gratuït extraordinari d’atenció psicològica per a oferir assessorament i primers auxilis psicològics a la ciutadania davant la situació d’emergència sanitària que estam vivint a conseqüència del coronavirus SARS-CoV-2. Amb aquest objectiu, s’ha habilitat el número 900 112 003, que estarà en marxa les 24 hores del dia, de dilluns a diumenge.

El COPIB ha posat a la disposició d’aquest servei professionals de la Psicologia col·legiats especialitzats en aquests tipus d’intervencions, els quals ja estan organitzats per a cobrir tots els torns i donar servei de manera ininterrompuda.

La iniciativa té com a objectiu resoldre dubtes i aportar orientacions a les persones que estan vivint situacions d’especial vulnerabilitat psicològica. En aquest sentit, es dirigeix principalment a: persones totes soles, menors i famílies amb circumstàncies especials, dones en situacions de risc de violència de gènere i, en general, persones que poden veure’s afectades psicològicament per la difícil situació amb la qual estam convivint (dol per la pèrdua d’un ésser estimat, angoixa, ansietat, por, solitud, tristesa, ira, incertesa, etcètera).

Li agrairíem donéssiu la màxima difusió possible d’aquest nou dispositiu que s’ha posat en marxa per a que pugui arribar a tota la ciutadania.

Moltes gràcies per la seva col·laboració.

Atentament,

Junta de Govern del COPIB